Verlichting aanleggen in Leeuwarden

Wilt u verlichting aanleggen? Moeten er lichtpunten worden toegevoegd of verplaatst, laat u een nieuw huis bouwen of zit u midden in een verbouwing? Voor binnen- en buitenverlichting kunt u in Leeuwarden een beroep doen op Precies Techniek B.V.. Bel naar 085 - 106 13 73 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Leeuwarden

Het meest gekozen moment om nieuwe verlichting aan te laten leggen is gedurende het bouwproces of tijdens een verbouwing. Dan ligt alles open en kunnen draden en buizen eenvoudig weggewerkt worden. En als er een lichtplan uitgetekend is weten we vooraf precies waar we de contactdozen en lichtpunten moeten plaatsen.

Aanpassingen op een later moment laten doen kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten op een verkeerde plek, wilt u er nog een paar toevoegen of moeten er nog een aantal contactdozen bij. Maar het kan ook zijn dat u graag wilt verduurzamen met LED verlichting of dat uw netwerk hopeloos verouderd is. Ook daar kunnen we u mee helpen.

Lichtplan voor verlichting in Leeuwarden

Een lichtplan is een opzet waarop heel nauwkeurig staat beschreven waar de contactdozen, lichtpunten en schakelaars geplaatst moeten worden. Het is een heel fijn hulpmiddel bij de indeling van nieuwe panden en vertrekken. En het lichtplan kan helemaal naar wens worden opgetekend.

Met een lichtplan komt u dus niet voor verassingen te staan en weet u precies of er voldoende lichtpunten zijn en waar ze komen. Het kan bovendien speciaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. Uw wensen zullen voor uw keuken en uw kantoorruimte immers niet hetzelfde zijn. Daar kan op ingespeeld worden.

Aanleggen tuinverlichting in Leeuwarden

Naast binnenverlichting kunnen we ook buitenverlichting en tuinverlichting voor u aanleggen. Goed geplaatste tuinverlichting kan bijzonder sfeer verhogend zijn. U kunt uw pronkstukken of uw gevel bijvoorbeeld mooi uitlichten of spots met bewegingsmelders laten plaatsen om inbrekers af te schrikken.

Het plaatsen van nieuwe contactpunten buitenshuis heeft nog enkele voordelen. Normaal gesproken is het waarschijnlijk een heel gestoei met verlengsnoeren alvorens u buitenshuis elektriciteit heeft. Dat hoeft niet langer. Wel zo eenvoudig op een zwoele zomeravond als u een koelkastje of een scherm mee het terras op zou willen nemen.

Contact met Precies Techniek B.V. voor de aanleg van verlichting in Leeuwarden

Voor het aanleggen van verlichting in Leeuwarden kunt u terecht bij Precies Techniek B.V.. U kunt ons inschakelen om te zorgen voor de vervanging, aanleg en aanpassing van uw binnen- en buitenverlichting. En uiteraard ook voor het samenstellen van een lichtplan. We zijn bereikbaar op 085 - 106 13 73 en het contactformulier.