Stroomstoring in Leeuwarden

Als de televisie niet meer aangaat, de lichten niet meer werken en de stofzuiger niks meer doet, heeft u mogelijk last van een stroomstoring. Ook in Leeuwarden komen stroomstoringen voor. Soms alleen in een woning, soms in de hele straat. Controleer eerst of de buren wel stroom hebben.

stroomstoring Leeuwarden

Onze elektricien verhelpt stroomstoring

Wat te doen bij een stroomstoring in uw woning?

Als niet alleen uw huis is getroffen door een storing, moet de energieleverancier dit weten. Als de stroomstoring beperkt lijkt te zijn tot uw huis, kunt u op zoek naar waar de storing zich bevindt. Wanneer er geen probleem lijkt te zijn in de meterkast kunt u middels de stekkerproef misschien de locatie van de storing vinden.

Hulp bij een stroomstoring in Leeuwarden

Hulp van buitenaf kan wenselijk zijn als u zelf niet in staat bent het probleem te lokaliseren en op te lossen. Probeer geen aanpassingen te doen die het probleem vergroten. Een onvolledige of foute eigen reparatie kan de veiligheid van u en uw gezin in het gedrang brengen.

Voor vakkundige hulp hoeft u gelukkig niet ver te zoeken. Als de stroomstoring zich beperkt tot uw woning, neem dan contact op met Precies Techniek B.V. voor een oplossing. Onze vaklui helpen u graag en snel met het verhelpen van uw storing in Leeuwarden en omgeving.

Hulp bij stroomstoring in Leeuwarden

Aarzel niet bij een stroomstoring in Leeuwarden. Wij staan voor u klaar! Bel direct met 085 - 106 13 73 om een afspraak te maken met de professionals van Precies Techniek B.V.. Het invullen van het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.