Google Nest

Bij Nest maken ze producten die het leven een stuk eenvoudiger en zelfs goedkoper kunnen maken. Deze dochteronderneming van Google maakt van uw huis een verbonden huis. Met de gratis app kunt u bijvoorbeeld uw verlichting in- en uitschakelen, de thermostaat bedienen of bekijken wie er voor de deur staat. Nest werkt met allerlei spullen: lampen, huishoudelijke apparatuur, fitnesspolsbandjes en zelfs auto’s.

Nest thermostaat

Een Nest thermostaat kan ervoor zorgen dat u behoorlijk wat energie bespaart. Dit Nest-systeem is zodanig geprogrammeerd dat het uw leefschema leert kennen. Deze kennis wordt gebruikt om op de juiste momenten uw verwarming in te schakelen. Wanneer de sensoren van het systeem merken dat u niet thuis bent, zal deze zichzelf automatisch uitschakelen.

Leeuwarden elektricien nest pro

Het gebruik van de Nest thermostaat is heel eenvoudig. Zoals beschreven past het zich aan op uw leven en hoeft u verder nauwelijks iets te doen. De eerste paar dagen van de installatie kunt u zelf de temperaturen invullen die u prettig vindt. De thermostaat maakt op basis van die gegevens een schema voor het in- en uitschakelen van de verwarming. Daarnaast houdt het temperatuurwisselingen in huis bij, zodat het goed kan inschatten hoe lang het duurt voordat een bepaalde temperatuur bereikt is.

De thermostaat bespaart zelf al veel energie, maar moedigt u ook aan nóg meer te besparen. Wanneer u de temperatuur laag instelt zal de Nest een groen blaadje weergeven om aan te geven dat u energiezuinig bent. Hoe langer u de thermostaat gebruikt, hoe moeilijker het wordt om het groene blaadje behalen.

Nest deurbel

Naast het besparen van energie focust Google Nest zich ook op de veiligheid. Zo heeft het de Nest Hello ontwikkeld. Deze slimme deurbel is meer dan alleen een drukknop voor je gasten. Als u niet thuis bent, houdt Nest je op de hoogte van alles wat er voor de deur gebeurt. Het maakt regelmatig een momentopname van de situatie die u via de app kunt bekijken. Daarnaast kunt u altijd live meekijken met de camera bij uw deur. Zelfs in het donker heeft u met de Nest deurbel haarscherp beeld, zodat u precies wie er bij u voor de deur staat.

Nest rookmelder

Een Nest rookmelder is in staat om u te waarschuwen bij brand, waar u zelf ook bent. Niet alleen is de rookmelder in staat brand te detecteren, het kan ook koolstofmonoxide meten. Als het alarm afgaat, krijgt u een melding in de app zodat u precies weet wat er aan de hand is. Dat is wel zo prettig. Daarnaast wordt de slimme rookmelder aan alle kanten geroemd om zijn design en technische ontwerp. Het krijgt bij Coolblue daarom ook een 9,4 van gebruikers.

Nest Pro installateur in Leeuwarden

Als Nest Pro Installateur zijn wij gecertificeerd voor het installeren van Nest producten. Wilt u meer weten over Nest producten of wilt u wellicht een offerte aanvragen? U kunt altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord via 085 - 580 69 00. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dat zo snel mogelijk contact op met u.